Swansea weet dankzij Bony weer wat winnen is

25 oktober 2014, 21:04

Swansea City pakte in de afgelopen vijf wedstrijden slechts twee punten, maar heeft zaterdag gebroken met die negatieve spiraal. De ploeg van coach Gary Monk won in het eigen Liberty Stadium met 2-0 van Leicester City en blijft daardoor meedraaien in de subtop van de Premier League.

Wilfried Bony was met twee doelpunten de grote man aan de zijde van Swansea City. De oud-speler van Vitesse opende in de 34ste minuut de score na voorbereidend werk van Gylfi Sigurdsson. In de 57ste minuut verdubbelde Bony de marge voor Swansea City. Ditmaal kwam de eindpass van Jefferson Montero. Marvin Emnes bleef op de bank bij de thuisclub, Dwight Tiendalli ontbrak vanwege een blessure.

Swansea City heeft nu veertien punten. Daarmee deelt het samen met Arsenal en Liverpool de vijfde plek. Arsenal won eerder op de dag met 0-2 bij Sunderland, door twee doelpunten van Alexis Sanchez. Liverpool wist voor eigen publiek niet te winnen van Hull City. The Reds hadden weliswaar het betere van het spel, maar kwamen desondanks niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen