Pirlo weet de oplossing: "Balotelli heeft liefde nodig"

27 oktober 2014, 18:40

Bij Liverpool vragen ze zich af hoe ze Mario Balotelli aan de praat krijgen, maar Andrea Pirlo claimt de oplossing voorhanden te hebben. Volgens de dirigent van Juventus en het Italiaanse elftal heeft de spits liefde nodig. Geeft men dat aan Balotelli, dan kan het nog leuk worden, denkt Pirlo.

Balotelli werd afgelopen zomer voor een slordige twintig miljoen overgenomen van AC Milan, maar in het shirt van Liverpool kan de excentrieke Italiaan nog nauwelijks imponeren. Hij grossiert in het missen van kansen en zijn houding laat volgens de criticasters te wensen over. Pirlo, die vaak genoeg met Balotelli op het veld gestaan heeft, weet wat er moet gebeuren: "Hij heeft liefde nodig."

"Alle acties van Mario worden onder een vergrootglas gelegd", geeft Pirlo aan tegenover The Daily Mail. "De media zijn geïnteresseerd in hem, hij staat altijd in de spotlights. Over zijn talent bestaat geen twijfel, het is de taak van de coach van Liverpool (Brendan Rodgers, red.) om hem op de juiste manier te behandelen. Hij heeft liefde en richting nodig. Het is belangrijk dat de coach in hem gelooft. Als hij tijd doorbrengt met Mario, dan kan het een geweldige speler voor Liverpool zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen