Matchwinner Huntelaar: "Deze punten smaken lekker"

1 november 2014, 08:30

Klaas-Jan Huntelaar was vrijdagavond wederom de grote man bij Schalke 04. De Nederlandse goalgetter maakte de winnende treffer in de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Augsburg. Het was loon naar werken, gaf de spits na afloop van de zege aan.

"We hebben de drie punten verdiend, we hebben gevochten tot het einde", zegt Huntelaar op de officiële clubwebsite. "Natuurlijk is het spel voor verbetering vatbaar, maar we hebben gespeeld om te winnen. We moeten soms wel slimmer zijn, we kunnen er nog meer uit halen. Het was een overwinning op basis van werklust. We zijn blij met deze punten, ze smaken lekker", aldus onze landgenoot.

Komende woensdag speelt Schalke in de Champions League de uitwedstrijd tegen Sporting Lissabon. "Dat wordt geen eenvoudige klus", beseft Huntelaar. "Zij staan enigszins onder druk en willen de wedstrijd natuurlijk winnen. Vooral als je kijkt naar de heenwedstrijd", doelt de Orange-international op de spectaculaire 4-3, die in de blessuretijd tot stand kwam na een arbitrale dwaling. "Met een goed resultaat zetten we een grote stap richting de knock-out fase", weet Huntelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen