Marseille in eigen huis te sterk voor RC Lens

2 november 2014, 23:18   Bijgewerkt: 3 november 2014, 00:06

Koploper Olympique Marseille heeft het gat met Paris Saint Germain weer opgerekt. L'OM rekende zondag in het eigen Stade Vélodrome, gevuld met bijna 53.000 supporters af met laagvlieger RC Lens: 2-1.

Marseille kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Verdediger Nicolos N'Koulou kopte binnen uit een hoekschop die verlengd werd. Lens rechtte daarop de rug en kwam nog voor rust verdiend op gelijke hoogte. De pas 19-jarige Belg Baptiste Guillaume maakte dankbaar gebruik van geschutter in de Marseille-defensie en schoot van dichtbij raak.

Na de thee was de thuisploeg beter bij de les. Florian Thauvin haalde de trekker na een uur voetbal over op aangeven van André-Pierre Gignac: 2-1. Marseille speelde het laatste kwartier met 10 man, na een tweede gele kaart voor de Togolees Alaixys Romao, maar bleef overeind

Marseille herstelde door de zege de marge aan kop van de Ligue 1. Paris Saint Germain (4 punten) en Olympique Lyon (3 punten) zijn na 12 wedstrijden de belangrijkste uitdagers van de ploeg van trainer Marcelo Bielsa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen