Feyenoorder Karsdorp verlengt tot medio 2018

3 november 2014, 13:19

Feyenoord en middenvelder Rick Karsdorp zijn akkoord over een nieuw contract. De 19-jarige speler zet binnenkort zijn krabbel onder een verbintenis die hem sowieso tot medio 2018 in de Kuip moet houden. Het oude contract liep komende zomer af, al was er een optie om deze met één seizoen te verlengen.

Karsdorp kwam als E-junior bij Feyenoord terecht. "Ik heb bijna mijn hele leven voor Feyenoord gespeeld en vind het prachtig dat ik nu kan verlengen", zegt Karsdorp op de clubwebsite. "Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik krijg van de club. Ik hoop dat ik me de komende jaren hier verder kan ontwikkelen."

Karsdorp maakt sinds dit seizoen deel uit van de A-selectie van Feyenoord. Hij speelde tot dusver vier Eredivisiewedstrijden en drie Europese duels. Technisch Martin van Geel vindt dat de middenvelder zich 'heel goed heeft ontwikkeld'. "Met deze nieuwe verbintenis laten we onze waardering daarvoor blijken. Daarnaast zijn we blij te constateren dat er wederzijds vertrouwen is in een mooie toekomst", reageert de beleidsmaker tevreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen