Palace-coach vindt zijn spelers 'te lief en te eerlijk'

4 november 2014, 08:28

Coach Neil Warnock van Crystal Palace mist bij zijn spelers de absolute wil om te winnen. Het valt hem op dat zijn ploeg de laatste tijd regelmatig benadeeld wordt door de arbitrage. En hoewel hij benadrukt dat de verantwoordelijkheid hiervoor bij de scheidsrechters ligt, denkt hij dat de instelling van zijn spelers ook een rol speelt. De Crystal Palace-spelers zijn op het veld niet leep genoeg, stelt hij.

Maandag tegen Sunderland had Crystal Palace al in de eerste minuut een strafschop moeten krijgen, maar arbiter Phil Dowd liet doorspelen. "Mensen zeggen wel eens tegen me dat we meer om strafschoppen moeten vragen", zegt Warnock. "Ik begrijp dat niet helemaal, want we zouden er niet om hoeven te vragen. We moeten ze gewoon krijgen. Als iemand tegen het scheenbeen van onze spelers trapt, moet de bal op de stip."

Het was niet de eerste keer dit seizoen dat Crystal Palace van de arbitrage volgens Warnock niet kreeg wat het verdiende. "Om te zeggen dat het ons niet mee zit, is een understatement. Er worden veel fouten gemaakt." De coach vindt dat zijn team hier meer op moet inspelen. "Ik denk dat we nu nog te lief zijn, te eerlijk."

Door de nederlaag tegen Sunderland is Crystal Palace gezakt naar de zeventiende plek in Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen