Schreuder eist goede instelling bij FC Twente

Ger
7 november 2014, 11:52

FC Twente gaat in de laatste competitiewedstrijd voor de interlandonderbreking op bezoek bij FC Dordrecht. Hoewel de komende tegenstander de drager van de rode lantaarn is, is trainer Alfred Schreuder op zijn hoede voor de promovendus.

"FC Dordrecht heeft dit seizoen wisselend gepresteerd. De ploeg laat goede dingen zien, maar wisselt ze te vaak af met mindere momenten", stelt Schreuder vast op de website van FC Twente. "Dordrecht heeft zowel in thuis- als uitwedstrijden dezelfde aanvallende spelopvatting, dit komt omdat de ploeg vaak één-op-één speelt. In elke wedstrijd creëert Dordrecht goede kansen, ook in hun wedstrijden tegen Ajax en Vitesse."

De recente resultaten van FC Twente zijn eveneens wisselend. Zo speelden de Tukkers in de Eredivisie gelijk tegen Ajax en werd daarna verloren van Excelsior. In de vorige speelronde leverde de thuiswedstrijd tegen Heerenveen wél de volle winst op. Schreuder: "Je weet dat je niet altijd goed kan spelen, maar dan is het belangrijk dat je een goede instelling toont en er als ploeg voor blijft vechten, zoals in de tweede helft tegen Heerenveen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen