Huntelaar baalt: "Heb hier geen verklaring voor"

9 november 2014, 11:13

Schalke 04 liet zich zaterdag van zijn slechtste kant zien. De ploeg verloor met 2-0 bij laagvlieger SC Freiburg, een resultaat waar gezien het spelbeeld helemaal niets op af te dingen was. Het was al de derde nederlaag voor Schalke onder coach Roberto di Matteo, begin oktober aangesteld als opvolger van Jens Keller.

"We begonnen best goed aan de wedstrijd, maar kwamen ongelukkig op achterstand. Daarna verloren we ons ritme", analyseert Di Matteo de wedstrijd op de website van zijn club. "Ik ben teleurgesteld over het feit dat we na rust niet meer konden brengen, wat in de eerste helft wel lukte. Pas in het laatste kwartier kwamen we weer in de buurt van het doel van Freiburg."

Klaas-Jan Huntelaar baalt flink van de zeperd. "In de eerste twintig minuten van de wedstrijd waren we dominant en speelden we misschien wel ons beste voetbal van de laatste weken. De eerste tegengoal viel na een fout van ons, dat mag niet gebeuren. Daarna hebben we geprobeerd om er nog iets van te maken, maar vooral in de tweede helft lukte dat niet. Daar heb ik geen verklaring voor", aldus de Nederlandse spits.

Door de nederlaag is Schalke 04 afgezakt naar de elfde plaats in de Duitse Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen