De Boer: "Weinig verschil tussen Sigthórsson en Milik"

9 november 2014, 15:34

Arek Milik was één van de meest opvallende spelers van Ajax in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur (2-4). De Poolse spits mocht eindelijk eens in de basis beginnen en knalde vroeg in de wedstrijd de 1-1 tegen de touwen, nadat Cambuur verrassend de leiding genomen had. Na rust scoorde Milik nog een keer.

Door zijn goede optreden in Leeuwarden lijkt Milik zijn concurrent Kolbeinn Sigthórsson te zijn gepasseerd in de hiërarchie, maar coach Frank de Boer wilde daar na afloop van het duel niets over zeggen. "Ik ben blij dat ik als trainer in de positie zit dat ik keuzes kan en mag maken. We zullen over twee weken tegen sc Heerenveen weer zien wie er speelt. Er zit heel weinig verschil tussen Sigthórsson en Milik", stelt hij op de clubsite.

De Boer was tevreden over het optreden van zijn ploeg in Friesland. Met name de tweede en derde goal van zijn ploeg stemden hem gelukkig. "Hier ben je trainer voor geworden. Dit soort mooie aanvallen wil je zien."

De coach denkt, mede naar aanleiding van de wedstrijd tegen SC Cambuur, dat zijn team de stijgende lijn weer te pakken heeft. "Uit de laatste drie competitieduels hebben we negen punten gehaald. Daarnaast zijn we door in de beker. We kunnen dan ook met een goed gevoel de interlandperiode ingaan", vindt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen