Invaller Pellè scoort niet: "De juiste bal kwam niet"

17 november 2014, 11:29

In de vorige EK-kwalificatiewedstrijd, tegen Malta, kroonde Graziano Pellè zich tot matchwinner voor Italië. Tegen Kroatië kon de oud-Feyenoorder het verschil niet maken. Hij mocht een half uur voor tijd als invaller in de ploeg komen, maar in het restant van het duel veranderde niets meer aan de score (1-1).

Vroeg in de wedstrijd was Italië op 1-0 gekomen via Antonio Candreva, niet veel later maakte Ivan Perisic gelijk. Daarna zochten de Italianen tevergeefs naar een opening in de Kroatische defensie en ook Pellè, uitstekend op dreef bij zijn club Southampton, kon het verschil niet maken. "Als spits hoop je altijd te kunnen scoren, maar helaas kwam de juiste bal niet", zegt de spits in Italiaanse media.

De wedstrijd tussen Italië en Kroatië werd een kwartier voor tijd kort stilgelegd, omdat bezoekende fans vuurwerk op het veld gooiden. Die onderbreking leek Italië goed te doen, want het land speelde een sterke slotfase. "Toen we voor de onderbreking even terug in de kleedkamer kwamen, hebben we met elkaar gepraat en zijn we met frisse moed het veld op gegaan. We creëerden kansen, maar een doelpunt bleef uit", aldus Pellè.

Kroatië en Italië staan samen aan kop in Groep H met tien punten, Noorwegen volgt met negen punten. "Het lijkt tussen drie landen te gaan", ziet Pellè. "Voor ons is het zaak om deze kwalificatie door te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen