Van Persie zonder schoenensponsor: "Keuze van Robin"

19 november 2014, 23:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Robin van Persie speelde afgelopen zomer op het WK op schoenen van Adidas, maar zit sinds dat toernooi zonder schoenencontract. De verbintenis met het merk liep afgelopen zomer af en is niet verlengd, omdat de aanvaller zelf wil bepalen wat voor kleur schoenen hij draagt. Adidas hoopt echter snel weer een akkoord te bereiken met de aanvaller van Manchester United.

"We proberen elkaar opnieuw te vinden", zegt Ken Aerts van Adidas tegen Metro. Op het WK droeg Van Persie gele schoenen van het merk, maar inmiddels heeft hij ze volledig zwart laten verven door de materiaalman van zijn club. "Dat is de keuze van Robin, wij hebben momenteel geen officiële relatie dus mag hij doen wat hij wil", reageert Aerts. Van Persie lijkt het prima te vinden zonder sponsor. "Anders ben ik afhankelijk van de kleurtjes die ik krijg opgestuurd".

Als het aan het kledingmerk ligt, vinden beide partijen elkaar snel weer. "We zijn met elkaar in zee gegaan toen Robin heel jong was, dus ik zie niet in waarom we niet tot het einde van zijn loopbaan met elkaar kunnen blijven samenwerken. We hebben geen deadline gesteld. Zolang de gesprekken gaande zijn, hebben we goede hoop", besluit Aerts.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen