Belangrijk duel voor Eagles: "Bij winst kijken we omhoog"

21 november 2014, 16:53

Voor Go Ahead Eagles staat komend weekend een belangrijke wedstrijd op het programma. De ploeg uit Deventer speelt in eigen huis tegen NAC Breda, dat na twaalf wedstrijden twee punten minder heeft. NAC Breda is de huidige zestien van de ranglijst en staat net onder de rode streep, Go Ahead staat er net boven.

En dus kunnen de Eagles goede zaken doen, weet ook coach Foeke Booy. "Winnen we, dan kunnen we omhoog kijken. Daar gaan we voor", zegt hij op de clubwebsite. Goed nieuws voor de coach is dat Fernando Lewis en de langdurig geblesseerden weer fit zijn, daarnaast keert Sander Duits terug na een schorsing. Erik Cummins en Peter van Ooijen ontbreken wegens blessures, middenvelder Deniz Türüc zit een schorsing uit.

De belangen zijn zaterdag groot, erkent Booy. "Voor beide teams. Ik denk dat wij het spel moeten maken en dat is geen probleem, omdat wij dat ook graag willen. We moeten en kunnen ook geduld opbrengen, als dat moet. Net als de laatste wedstrijden gaan we ervanuit dat we met overtuiging en volop daadkracht de wedstrijd in gaan. Ik ben zeer tevreden over de teamgeest, die jongens willen werken voor elkaar en doen alles om een ander te helpen. De hele selectie groeit, waardoor we tegenslagen heel goed op hebben kunnen vangen. Dat is alleen maar winst. Met deze jongens gaan we het doen en kunnen we het ook doen. Ik heb alle vertrouwen in ze."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen