Roma komt snelle achterstand te boven in Bergamo

22 november 2014, 21:25

AS Roma keek zaterdag in de uitwedstrijd tegen Atalanta Bergamo al binnen één minuut tegen een achterstand aan, maar stelde nog voor rust orde op zaken. De formatie van coach Rudi Garcia stapte met een 1-2 zege van het veld in het Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Op aangeven van Cristian Raimondi zorgde Maxi Moralez al binnen één minuut voor vreugde op de tribunes in Bergamo. Aan de hand van Adem Ljajic trok Roma toch nog aan het langste eind. De Servische aanvaller herstelde in de 23ste minuut het evenwicht. Hij sneed vanaf de linkerflank naar binnen en passeerde keeper Marco Sportiello vervolgens met een fraai schot. Op slag van rust kwam Ljajic opnieuw naar binnen vanaf de linkervleugel, maar ditmaal legde hij breed op Radja Nainggolan. De Belg trof doel met een lage schuiver.

Atalanta eindigde de wedstrijd met tien man. Invaller Richmond Boakye kreeg in de vijfde minuut van de blessuretijd twee keer geel vanwege aanmerkingen op de arbitrage. Bij AS Roma bleven Kevin Strootman en Urby Emanuelson op de bank.

AS Roma komt door de winst op gelijke hoogte met koploper Juventus. Beide teams hebben 28 punten, maar de regerend kampioen van Italië gaat later op de avond nog op visite bij Lazio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen