Castaignos geniet: "Hard werken wordt beloond"

24 november 2014, 08:09

Luc Castaignos was zondagmiddag de held van FC Twente. De spits produceerde twee doelpunten in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en was zodoende goud waard in de belangrijke 1-2 uitoverwinning van de Tukkers. Het is loon naar werken, vindt Castaignos. "Hard werken wordt beloond en daar ben ik heel blij mee."

De aanvaller maakte alweer zijn zevende en achtste doelpunt van het seizoen in het IJsseldeltastadion. Met 22 jaar en 57 dagen is Castaignos de jongste speler sinds 2004 die dit aantal wist behalen. "Het is ook een compliment aan de groep dat ze net als de trainers en heel Twente in mij zijn blijven geloven. Dat doet me goed. Dat het er nu uitkomt met doelpunten is het beste wat een spits kan overkomen. De goals zijn sneller gekomen dan voorheen, dat geeft rust."

Dankzij de zege in Zwolle staat Twente nog op de derde plaats. "We hebben met deze zege goede zaken gedaan vandaag", aldus Castaignos, die na zijn gelijkmaker met zijn ploeggenoten naar de reservebank rende. "Dat hadden we met de jongens afgesproken. Dit vanwege een privé-situatie van Fysiek Trainer Jan-Willen Teunissen, hiermee wilden we hem steunen", legt de spits uit op de officiële clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen