Mancini keert terug met derbyremise: "Nog geen revolutie"

24 november 2014, 10:12

Roberto Mancini zat zondagavond voor het eerst weer op de bank als trainer van Internazionale. De Italiaanse oefenmeester keerde na het ontslag van Walter Mazzarri terug bij de Nerazzurri en beleefde in de Derby della Madonnina tegen AC Milan zijn rentree. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Mancini heeft een positief gevoel overgehouden aan de Milanese burenruzie.

"Derby's zijn altijd lastig en dat was dit keer ook het geval. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop het team gespeeld heeft. We veranderden het systeem dat al 18 maanden gehanteerd werd en dat maakte het er niet makkelijker op", zegt Mancini op de officiële clubwebsite over de stadsderby tegen Milan. "Ik ben blij, iedereen speelde prima. Er heeft nog geen revolutie plaatsgevonden in de afgelopen vijf dagen, het is normaal dat het allemaal nog niet vlekkeloos verloopt."

Mancini beseft dat Inter nog een lange weg te gaan heeft. "We zijn ver verwijderd van de derde plaats, maar het is ook nog te vroeg om naar de ranglijst te kijken. Het doel is om zo veel mogelijk wedstrijd te winnen, ook al zijn we nog niet 100 procent", aldus de teruggekeerde coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen