Tighadouini niet eens met schorsing: "Ik vind het zonde"

Ger
25 november 2014, 12:11

Adnane Tighadouini heeft geen begrip voor de beslissing van NAC Breda om hem voor onbepaalde tijd te schorsen. De aanvaller werd samen met ploeggenoot Mats Seuntjens naar huis gestuurd door de technische leiding vanwege onprofessioneel gedrag.

"Ik vind het zonde. Ik denk dat we elke training als team nodig hebben. We moeten vooral als team blijven spelen", zegt Tighadouini tegenover Omroep Brabant. De verwachting is dat beide spelers woensdag te horen krijgen hoe lang de schorsing gaat duren. Tighadouini hoopt niettemin de training snel weer te kunnen hervatten. "Zaterdag hebben we een belangrijke wedstrijd, dan wil ik er vol in." De aanvaller kwam eerder deze maand al in conflict met trainer Eric Hellemons. Hij werd toen van de training weggestuurd wegens het verstoren van het groepsproces.

Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van Tighadouini, overweegt de clubleiding van NAC inmiddels te vragen om ontbinding van het contract van zijn cliënt. "Adje heeft bij geen enkele club waar hij in het verleden speelde, problemen met de trainer gehad. Nu bij NAC wel: in mijn ogen wordt hij ten onrechte hard aangepakt in de media", aldus Slimani tegen Voetbal International. "Als ze hem daadwerkelijk geen speler voor NAC vinden, laten we dan per direct het contract ontbinden. Dat is ook wat ik Graeme Rutjes (technisch directeur, red.) ga voorleggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen