Wenger in zwaar weer: "Goede kans op zege tegen Dortmund"

26 november 2014, 16:59

Arsene Wenger heeft wel eens betere tijden beleefd als manager van Arsenal. De coach ging zaterdag met zijn ploeg onderuit tegen Manchester United, en beleefde daarvoor teleurstellende resultaten tegen Anderlecht en Swansea City. Vanavond (woensdag) wacht de ontmoeting met Borussia Dortmund in de Champions League. Een belangrijk duel, weet Wenger.

De coach beseft dat een zege op de Duitse equipe Arsenal en Wenger weer wat lucht verschaft. "Het is een belangrijke wedstrijd voor ons", zegt de coach op de clubsite. "We voelen ons goed en het gevoel heerst dat we een goede kans hebben om Dortmund te verslaan", aldus Wenger, die beseft dat Arsenal in een mindere periode zit. "Als je vijftig, zestig wedstrijden per seizoen speelt, beleef je wel eens moeilijke fases. Het is een goede test om te kijken hoe sterk we zijn als club. Ik denk dat we een mooie kans hebben om het recht te zetten."

Borussia Dortmund moet het in Londen doen zonder sterren als Mats Hummels en Marco Reus, maar Wenger weet dat de Duitse ploeg desondanks sterk is. De formatie van Jürgen Klopp won zelfs alle poulewedstrijden tot nu toe. "Het is een topteam met topspelers", vindt Wenger. "Ze zijn razendsnel in de omschakeling en gaan zeer snel naar voren. Het is een zeer sterke tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen