Brandts niet ter discussie: "Wel punt van aandacht"

4 december 2014, 09:59

FC Dordrecht begon het seizoen met een knappe 1-2 uitoverwinning bij sc Heerenveen, maar sindsdien wist de promovendus al dertien wedstrijden op rij niet te winnen. De dolende Dordtenaren hebben tot dusver, afgaande op de ranglijst, weinig te zoeken in de Eredivisie. Ondanks het feit dat de ploeg met vijf schamele punten de hekkensluiter van de competitie is, staat de positie van trainer Ernie Brandts niet ter discussie.

Dat heeft technisch directeur Marco Boogers laten weten aan Voetbal International. Hij ging deze week uitgebreid om tafel met de technische staf en stelt dat de positie van Brandts niet aan een zijden draadje hangt. "Het is wel een punt van aandacht. Ik neem hem en de rest van de technische staf geen enkele nederlaag kwalijk. We wisten dat het moeilijk zou worden. Alleen wil ik wel een bepaalde passie en strijd zien. Tegen Willem II werden we als makke lammetjes van het veld geveegd. De instelling en het zelfvertrouwen is aan de technische staf", aldus Boogers.

Kwaliteitsinjecties worden in Dordrecht als noodzakelijk geacht. Zeker nu Ryan Koolwijk gebruik gemaakt heeft van een optie in zijn contract, waardoor hij in de winter zal vertrekken. Andwélé Slory (ex-Feyenoord), die al weken met De Schappenkoppen traint, is een optie om de gelederen te versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen