Schreuder: "Twente kan op verschillende vlakken beter"

Ger
5 december 2014, 15:07

FC Twente zag afgelopen zondag een einde komen aan een ongeslagen reeks van 27 thuiswedstrijden in de Eredivisie. In de eigen Grolsch Veste werd verloren van FC Groningen (1-2). Zondag hoopt trainer Alfred Schreuder met zijn ploeg op verbetering in het uitduel met Vitesse.

"We hebben een elftal dat nog op verschillende vlakken beter kan en bijvoorbeeld moet leren om bij een achterstand niet te geforceerd te spelen", zegt de oefenmeester op de clubwebsite over zijn selectie. In Arnhem moet FC Twente het stellen zonder Luc Castaignos, die door een ingreep aan zijn oog zelfs de rest van het kalanderjaar niet meer kan spelen. "Een forse aderlating", aldus Schreuder. "We hebben een aantal opties, en Torgeir Børven is er daar eentje van. Afgelopen seizoen, toen hij in de basis begon, heeft hij Luc goed vervangen en onlangs in een oefenwedstrijd heeft hij het ook goed gedaan"

Volgens Schreuder is tegenstander Vitesse 'een van de beter voetballende ploegen in de Eredivisie'. "Ze zijn dit seizoen in nagenoeg alle wedstrijden de bovenliggende partij geweest. Elke wedstrijd creëren ze veel kansen en met Pröpper en Vejinovic hebben ze heel veel kwaliteit in huis." Bij FC Twente is Orlando Engelaar, die de afgelopen weken ontbrak vanwege een kuitblessure, weer terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen