Cocu denkt aan geld, eer en punten: "Belangrijke wedstrijd"

10 december 2014, 15:11

Op het eerste gezicht staat er voor PSV niets op het spel in de laatste Europa League-groepswedstrijd tegen Dinamo Moskou, de Eindhovense ploeg is immers al zeker van de volgende ronde, maar coach Phillip Cocu denkt daar anders over. Hij spreekt zelfs van een 'belangrijke wedstrijd' voor zijn club.

"Er staat volgens mij nog voldoende op het spel. We kunnen nog een behoorlijk bedrag verdienen, hebben de eer in eigen stadion hoog te houden en kunnen punten verdienen voor de UEFA-coëfficiëntenranglijst namens Nederland. Dat maakt het voor PSV een belangrijke wedstrijd", zegt hij op de site van zijn club.

Een goed resultaat kan het elftal bovendien een 'boost' geven, denkt de coach. "Als je een goede wedstrijd speelt en wint, neem je die energie mee naar de volgende wedstrijden. Er komen bovendien veel supporters naar het stadion. We zijn er daarom alles aan gelegen om een mooie wedstrijd op de mat te leggen."

Om de genoemde redenen zal Cocu zeker geen B-team het veld in sturen tegen de Russen. Hij kiest tegen Dinamo Moskou vooral weer voor de bekende namen. "We gaan het duel in met dezelfde selectie als altijd. Wellicht wijzig ik het basisteam op een aantal plaatsen, maar er zal geen compleet ander elftal staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen