Cocu: "Dit geeft een teleurstellend gevoel"

Ger
11 december 2014, 22:00

Trainer Phillip Cocu heeft een nare smaak overgehouden aan het afsluitende groepsduel van PSV in de Europa League. De Eindhovenaren, die al zeker waren van de volgende ronde, verloren op de valreep van Dinamo Moskou (0-1). Dat was PSV ook in Rusland al overkomen.

"Ik vond niet dat we de mindere waren. We hadden de wedstrijd in handen en controleerden het duel. We kregen ook een aantal behoorlijk kansen. Tegen dit soort tegenstanders moet je goed met die kansen om kunnen gaan", zegt Cocu op de website van PSV. "In de slotfase kon de goal aan twee kanten vallen. De linies stonden op dat moment te ver uit elkaar. Dat het uiteindelijk voor ons verkeerd uitpakt, geeft een teleurstellend gevoel. Als we na de winterstop verder willen komen, krijg je ook tegenstanders als Dinamo Moskou. Om dat soort ploegen te verslaan moeten we nog een stapje zetten blijkt nu."

De coach verdedigde nogmaals zijn beslissing om zijn basiselftal op meerdere plekken aan te passen. "We doen het met de hele selectie. Sommige jongens hebben op de training laten zien dat ze toe waren aan een kans in de basisopstelling. Die moet je daarom belonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen