Directeur Van den Belt verruilt Cambuur voor FC Twente

15 december 2014, 11:08   Bijgewerkt: 15 december 2014, 12:48

Een opvallende 'transfer' op het bestuursvlak: Gerald van den Belt vertrekt bij SC Cambuur, waar hij algemeen directeur was, en treedt per 1 februari in dienst bij FC Twente. Bij de Tukkers wordt hij 'één van de uitvoerende statutaire bestuurders' en gaat hij de financiële portefeuille en personele zaken beheren.

Het is al de tweede keer in relatief korte tijd dat Van den Belt van club wisselt, in 2009 stapte hij over van PEC Zwolle naar Cambuur. "Dit voelt voor mij als een logische stap op het goede moment", zegt de bestuurder op de website van FC Twente over zijn overstap naar Enschede. "Ik laat Cambuur met een gerust hart achter; de club speelt Eredivisie, is financieel gezond en heeft plannen voor een nieuw stadion. Dat was voor mij ook heel belangrijk in deze beslissing. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging bij FC Twente."

"FC Twente is een prachtige club", vervolgt hij. "Wat er de afgelopen jaren is neergezet is echt uniek, met de titel in 2010 als hoogtepunt. Die prestaties hebben er ook toe geleid dat de club nu te maken heeft met een nieuwe status, die van top-5 club in Nederland. Daar komen allerlei uitdagingen bij kijken, ook financieel gezien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen