Marcellis heeft zin in NAC: "Hoop van waarde te kunnen zijn"

23 december 2014, 19:43   Bijgewerkt: 23 december 2014, 20:57

NAC Breda zal de komst van Dirk Marcellis spoedig wereldkundig maken. De verdediger komt transfervrij over van AZ en heeft met de club uit Brabant al een akkoord bereikt, zo meldt Omroep Brabant. Het wachten is alleen nog op groen licht van de KNVB. Marcellis, die hersteld is van een zware blessure, kijkt uit naar zijn nieuwe club. "Ik wil graag mijn bijdrage leveren."

De 26-jarige verdediger beseft dat NAC alle zeilen zal moeten bijzetten om degradatie te voorkomen. "Niet alleen op het veld, maar ook in de kleedkamer en tijdens trainingen hoop ik van waarde te kunnen zijn", zegt hij. "Als we met NAC de werklust kunnen opbrengen zoals dat in de wedstrijd tegen Feyenoord gebeurde, dan denk ik echt dat we de weg omhoog zullen inslaan. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren."

Volgens de verdediger is hij bijna volledig fit, na anderhalf jaar blessureleed. "Ik heb een blessure gehad waarvan ik lang moest herstellen. Ik ben nu op 99%, omdat ik nog geen hele wedstrijd in de Eredivisie heb gespeeld. Wél met Jong AZ, maar dat is toch anders. Maar met een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft kan ik weer helemaal op niveau zijn."

NAC heeft naast Marcellis ook haar pijlen gericht op Ryan Koolwijk, Demy de Zeeuw en Guyon Fernandez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen