Chinese overname lijkt mislukt: ADO bekijkt andere opties

31 december 2015, 13:03

Een ellenlange soap rond ADO Den Haag en het Chinese bedrijf United Vansen lijkt uiteindelijk niet te gaan resulteren in een overname van de club. De deadline voor de aandelenbetaling is 1 januari en het lijkt erop dat de Chinese vlieger niet meer opgaat in Den Haag. Grootaandeelhouder Van Der Kallen sprak volgens Omroep West al met een andere kandidaat over een overname.

In een eerder stadium werden de deadlines van 31 augustus, 15 september en 30 november al overschreden door de Chinezen. Nu lijkt de deadline van 1 januari dus ook te verstrijken zonder dat er een betaling heeft plaatsgevonden. Van der Kallen heeft al laten doorschemeren dat hij in dat geval de stekker uit de deal trekt. Het geduld is namelijk opgeraakt. De komende dagen lijkt er duidelijkheid te ontstaan over de perikelen rond de Chinese overname.

Zodoende lijkt ADO niet in Chinese handen te komen. Is dit daadwerkelijk het geval, dan lijkt een andere partij de aandelen over te nemen. Er zouden meerdere buitenlandse gegadigden zijn, waarvan er met één al een gesprek gevoerd is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen