Torres door 45.000 fans begroet: "Waarom verdien ik dit?"

4 januari 2015, 14:35

Fernando Torres is vandaag (zondag) officieel gepresenteerd door Atlético Madrid. De verloren zoon - in 2007 vertrok de spits van Los Rojiblancos naar Liverpool - werd in het Estadio Vicente Calderón begroet door maar liefst 45.000 supporters. "Wat heb ik gedaan, waarom verdien ik dit?", vroeg de Spanjaard zich af.

Vanaf het moment dat Torres van Liverpool naar Chelsea verhuisde, was hij geen schim meer van de voetballer die hij voor die tijd was. Hij flopte dit seizoen bij AC Milan, waar hij al snel op de reservebank terecht kwam. Toch werd de aanvaller met veel bombarie gepresenteerd in Madrid. "Op een dag moet iemand mij vertellen wat ik gedaan heb waarom ik hier zo prachtig behandeld word", sprak hij bij zijn presentatie.

"Ik wil iedereen die mijn terugkeer mogelijk gemaakt heeft bedanken", zei Torres, die met rugnummer negentien zal gaan spelen bij Atlético. "Simeone (Diego, red.) was zeer belangrijk, hij heeft vertrouwen in mij. Ik wil dat snel terugbetalen op het veld. Ik kan niet wachten om weer voor Atlético te spelen. Er zijn nog veel dingen die ik wil winnen en dat wil ik hier doen. Toen ik zeven jaar geleden vertrok was dat nodig voor mij en de club. Het was het moeilijkste besluit in mijn carrière", aldus Torres.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen