'Streppel tekent deze week bij en blijft alleen coach'

13 januari 2015, 11:18

Het lijkt erop dat Jurgen Streppel deze week zijn handtekening zal zetten onder een nieuwe verbintenis bij Willem II, de club met wie hij afgelopen seizoen naar de Eredivisie wist te promoveren en het tot dusver uitstekend doet op het hoogste niveau van Nederland. Dat hebben betrokkenen tegenover Voetbal International bevestigd.

Er is nog één puntje dat op de i gezet moet worden, inzake de contractverlenging van Streppel: de duur van het contract. Beide partijen onderhandelen nog over de looptijd van de nieuwe verbintenis, die één of twee jaar zal zijn. De coach ziet zijn prestaties met de Tricolores beloond worden. Hij bezet momenteel keurig de twaalfde positie in de Eredivisie. Komende zondag speelt Willem II de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Streppel zal na zijn contractverlenging overigens niet meer een dubbelfunctie bekleden in Tilburg. Hij is tot op heden niet alleen coach, maar ook technisch manager. De laatste rol zal hij overdragen aan iemand anders. Hoe Willem II dat oplost, is nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen