Van Gaal geeft nog geen duidelijkheid over Falcao

Ger
16 januari 2015, 13:45

Het blijft vooralsnog onduidelijk of Radamel Falcao ook na dit seizoen bij Manchester United te zien zal zijn. De Colombiaanse grootverdiener kwam afgelopen zomer op huurbasis over van AS Monaco. De Engelse topclub kan de aanvaller definitief overnemen, maar manager Louis van Gaal heeft die knoop nog niet doorgehakt.

Falcao wist zich de afgelopen maanden op Old Trafford nog niet op te werken tot een onomstreden basiskracht. Zondag liet Van Gaal de international zelfs links liggen voor het duel met Southampton. "Het maakt voor mij geen verschil of een speler nu 95 pond of 5.000 pond kost. Hij moet zichzelf bewijzen. Dat hebben we ook met elkaar afgesproken", aldus Van Gaal. "We hebben dit seizoen nog enkele maanden te gaan, dus hij heeft nog voldoende kansen om zich te laten zien. Ik beoordeel hem op basis van zijn spel tijdens trainingen en in wedstrijden."

Van Gaal wil nog niet verklappen of Falcao zaterdag speeltijd krijgt tegen Queens Park Rangers. Mogelijk ontbreekt Robin van Persie in de wedstrijdselectie. De aanvoerder van Oranje kampt met een pijnlijke enkel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen