Cocu waakt voor herhaling: "Scherp en geconcentreerd zijn"

19 januari 2015, 20:01

Roda JC Kerkrade degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie, maar toch is PSV-coach Phillip Cocu op zijn hoede voor de Limburgse ploeg. De Eredivisiekoploper gaat dinsdag op visite bij de huidige nummer twee van de Jupiler League om zich in de kwartfinale van de KNVB Beker te spelen.

"Ze doen het goed in de Jupiler League, ze hebben nog steeds een behoorlijke ploeg staan", zegt Cocu op de PSV-website over Roda JC. "Daarnaast hebben ze ons vorig jaar uit de beker geknikkerd, dus we moeten wel scherp zijn en geconcentreerd de wedstrijd spelen. We willen niet tegen een verrassing aanlopen en dan moeten we wel een goed resultaat halen."

Roda JC speelt sinds dit seizoen op kunstgras. Cocu: "Dat is toch altijd een ander soort spel, maar we gaan er gewoon heen om vanuit ons eigen spel de volgende ronde te halen. We hebben ons ontwikkeld als elftal, zeker ten opzichte van die fase waar we vorig jaar in zaten. Het is weer een compleet andere wedstrijd, we moeten gewoon zorgen dat we de volgende ronde halen. We hebben de ambitie om daarin heel ver te komen en de beker te winnen. Dan moeten we van dus ook van Roda JC winnen."

PSV verloor vorig seizoen bij de laatste 32 in de KNVB Beker van Roda JC. De Brabanders zaten toen in een mindere reeks; kort daarvoor was Roda JC in de competitie ook al te sterk geweest voor PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen