Vitesse-Ajax kijken in plaats van shoppen?

28 januari 2015, 09:28   Bijgewerkt: 2 maart 2015, 15:40

Er is dit weekend weer veel mooi voetbal te zien. Zo is er op de Nederlandse velden de kraker tussen Vitesse en Ajax, terwijl in Duitsland de topper VfL Wolfsburg-Bayern München wordt gespeeld en in Australië de finale van de Azië Cup zal plaatsvinden. Genoeg topwedstrijden dus om voor thuis te blijven, maar je weet hoe het gaat in het weekend...Om één of andere mysterieuze reden zien vrouwen de zaterdag (en tegenwoordig helaas ook steeds vaker de zondag) vooral als ideale dag om te gaan winkelen in de stad.

"We zijn op tijd terug"

Het zou niet eens zoveel uitmaken als je twee uurtjes mee de stad in moest, maar je weet van tevoren natuurlijk al dat het daar niet bij blijft. "We zijn op tijd terug voor de wedstrijd" eindigt vaak in een middag lang slenteren. Als jouw vriendin dit weekend ook over winkelen begint, kun je natuurlijk nee zeggen. Maar als je geen ruzie wilt, kun je haar misschien beter het volgende laten zien. Tenminste: als ze van veel en uitgebreid shoppen houdt, maar voor welke vrouw geldt dat nou niet?

Het nieuwe online shoppen

De tip: online shoppen wordt steeds completer. Neem nu webwinkel Intreza. Hier bestel je schoenen, kleding, tassen, riemen en nog veel meer. De toegevoegde waarde vergeleken met 'normaal online shoppen'?

Je bestelt vandaag online, en morgen haal je de bestelling op bij één van de meer dan 450 Intreza Shoepoints, die je vindt in kledingwinkels door heel het land. De bestelling is gratis. Bij de Shoepoints kun je vervolgens alles op je gemak passen. Bevalt de bestelling toch niet, dan gaat deze kosteloos weer retour.

Het nieuwe online winkelen dus, terwijl jij gewoon lekker thuis kunt blijven voor de wedstrijd. Of met andere woorden: jij tevreden, je vriendin tevreden.

PS: Deze winkel heeft ook herenmode en sportieve topmerken als Adidas, Nike & Puma in huis. Voor jou als voetbalfan valt er dus ook genoeg te shoppen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen