Robben wint weer met Bayern München: "Het werd tijd"

8 februari 2015, 09:56

Bayern München leek niet tijdig uit haar winterslaap ontwaakt te zijn, maar is weer wakker. Na de winteronderbreking ging de Duitse recordkampioen met 4-1 ten onder tegen VfL Wolfsburg. Een week later wist de koploper van de Bundesliga in de eigen Allianz Arena niet te winnen van Schalke 04 (1-1). Zaterdagmiddag won Bayern weer eens, op bezoek bij VfB Stuttgart werd het 0-2.

Arjen Robben maakte vlak voor rust op fraaie wijze de 0-1 voor Bayern. De Nederlander weet dat hij een belangrijk doelpunt maakte. "Stuttgart verdedigde prima en wachtte op de kans om er gevaarlijk uit te komen. Het was voor ons belangrijk dat we in de eerste helft scoorden, aangezien dat het een stuk makkelijker maakte. Dat heb je gewoon nodig tegen ploegen die zeer behoudend spelen", doelt de Oranje-international op de tactiek van Stuttgart-coach Huub Stevens.

"Gelukkig scoorden we meteen uit de eerste kans die we kregen", glimlacht Robben, die het niet gewend is om meerdere wedstrijden achter elkaar niet te winnen met Bayern. "Het werd tijd dat we weer eens drie punten zouden pakken, deze overwinning is zeer belangrijk", aldus de Nederlandse flankspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen