QPR maakt seizoen af met interim-manager Ramsey

12 februari 2015, 16:49

Chris Ramsey maakt het seizoen af als manager van Queens Park Rangers. De 52-jarige Engelsman stond sinds het vertrek van Harry Redknapp eerder deze maand vanwege een knieoperatie al op interim-basis voor de groep bij de Premier League-club uit Londen.

QPR-eigenaar Tony Fernandes zei dinsdag nog dat hij zijn 'droommanager' had gevonden. Op wie de ondernemer doelde, is niet duidelijk. Mogelijk op Michael Laudrup; in Engelse media werd de Deen aan de vacature gelinkt, maar hij wil bij het Qatarese Lekhwiya blijven. "We staan bovenaan in Qatar en over twee weken begint de Aziatische Champions League. Bovendien moeten we ook in de nationale beker spelen, dus de komende maanden worden erg belangrijk. Die wil ik niet missen", sprak Laudrup eerder deze week.

Queens Park Rangers staat zeventiende in de Premier League, net boven de rode streep. De promovendus moet het in de komende acht tot tien weken stellen zonder Leroy Fer. De Nederlandse middenvelder liep dinsdag in de wedstrijd tegen Sunderland, waarin hij met een treffer de basis legde voor een 0-2 zege, een knieblessure op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen