De Jong verwacht 'fakkels, gezang en orkaan van geluid'

13 februari 2015, 15:39

SC Cambuur maakt een moeizame start van de tweede seizoenshelft door, maar komend weekend kan alles in één klap vergeten en vergeven zijn. Een goed resultaat in de derby tegen sc Heerenveen kan ervoor zorgen dat iedereen in Leeuwarden weer lacht, weet coach Henk de Jong. Hij heeft zin in het duel.

"Voor Friesland en voor onze supporters is dit een hele speciale wedstrijd. En ook voor ons als spelers en staf is dit met afstand de mooiste wedstrijd van het seizoen. Voor ons is hij bovendien extra belangrijk, want dit kan alles omdraaien en er voor zorgen dat we weer in een positieve flow terechtkomen", blikt De Jong op de site van zijn club vooruit op derby. Hij doet een oproep aan fans van SC Cambuur. "Ik hoop dat de supporters ons morgen bij de laatste training en zondag tijdens de wedstrijd weer zo geweldig steunen zoals ze altijd doen en zich alleen gaan richten op onze eigen ploeg. Met fakkels en gezang verwacht ik dat het beide keren een orkaan van geluid gaat worden in het stadion. Daar kan ik echt van genieten en dat geeft ons een enorme boost."

Topscorer Bartholomew Ogbeche is geschorst en ontbreekt tegen sc Heerenveen, daarnaast zijn er nog een aantal geblesseerden. "Calvin Mac-Intosch heeft een tik gehad vandaag op de training en dat ziet er niet goed uit. Ook is de inzetbaarheid van Erik Bakker en Marlon Pereira nog twijfelachtig, daar gaan we morgen over beslissen. Daartegenover staat dat Furdjel Narsingh waarschijnlijk wel weer minuten kan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen