WBA maakt gehakt van West Ham en bekert verder

14 februari 2015, 16:03

West Bromwich Albion heeft zonder al te veel moeite de kwartfinale van de FA Cup bereikt. De formatie van Tony Pulis veegde in eigen huis de vloer aan met het West Ham United van Sam Allardyce: 4-0. De bezoekers uit Londen eindigden het duel bovendien met tien man.

Al na twintig minuten greep WBA, dat op de Premier League-ranglijst vijf plaatsen lager staat, de leiding. Ideye Brown nam de treffer voor zijn rekening, na goed werk van uitblinker James Morrison. Laatstgenoemde verdubbelde twintig minuten later de marge, door met een prachtig schot te scoren: 2-0.

Met het hoofd produceerde Ideye na rust de 3-0. Die treffer betekende de beslissing. Het duel werd helemaal in het slot gegooid toen Morgan Amalfitano een rode kaart kreeg. De invaller, die vorig jaar nog uitkwam voor West Brom, stond nog geen tien minuten in het veld. Saido Berahino nam het slotakkoord voor zijn rekening en bepaalde met een mooie treffer de eindstand op 4-0, waardoor West Bromwich Albion zeker is van een plaats in de zesde ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen