Martins Indi op de reservebank: "Ben gauw weer terug"

19 februari 2015, 11:37

FC Porto speelde woensdag met 1-1 gelijk tegen FC Basel in de Champions League, maar deed dit zonder Bruno Martins Indi. De Oranje-international is sinds enkele weken zijn basisplaats kwijt bij de Portugese club en bleef ook in Zwitserland negentig minuten op de reservebank. Grote zorgen maakt de verdediger zich daar niet over.

"Er zijn bepaalde redenen voor", zegt Martins Indi bij de NOS over zijn rol als reserve. "Ik zal het weer moeten laten zien op trainingen en dat doe ik." In de eerste maanden van dit seizoen was de voormalig Feyenoorder een vaste waarde bij FC Porto. "Ik heb veel goed gespeeld, de trainer kiest nu even voor een andere spelers. Deels weet ik waarom, maar ik weet niet alles."

Ondanks zijn huidige rol als reserve is Martins Indi nog tevreden bij Porto. "Ik weet waar ik aan toe ben en weet dat de club vertrouwen in me heeft. Ik ben gauw weer terug", denkt hij. "Alles moet je een keer meemaken, dit is de eerste keer dat ik zoiets meemaak. Alles is een leerschool, hier moet ik sterker uitkomen. Of ik in de return tegen FC Basel weer in de basis sta? Wie weet. Ik denk het wel", zegt hij met een grote glimlach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen