Streppel waarschuwt: "Ajax is net zo'n ploeg als Vitesse"

20 februari 2015, 18:19

De kampioenen van de Jupiler League en Eredivisie staan zondag tegenover elkaar. In Tilburg speelt Willem II tegen Ajax, de huidige nummer twee van de ranglijst. Coach Jurgen Streppel hoopt dat zijn ploeg kan stunten, maar weet dat dit alleen tot de mogelijkheden behoort als zijn team beter voor de dag komt dan afgelopen weekend. Toen was Vitesse met 2-0 te sterk en had Willem II weinig in de melk te brokkelen.

"De eerste helft waren we machteloos. We gaan zoals altijd van onze eigen kracht uit en wilden vroeg druk zetten. We liepen echter alleen achter de bal aan en konden niet eens in duel komen. De middenvelders van Vitesse waren zeer beweeglijk, denken aanvallend en kiezen uitgekiend positie. Ik wil dat wij ook meer stappen zetten in die richting. Met dit elftal moeten we dat zeker nog kunnen. Wat dat betreft was dit een goede les voor ons", blikt Streppel op de website van Willem II terug op de wedstrijd in het Arnhemse Gelredome.

"Zondag zal het tegen Ajax echt anders moeten, willen we een kans maken. Ajax is net zo'n ploeg als Vitesse. We moeten vol overtuiging en meer duelkracht aan de wedstrijd beginnen en als het dan wat mee zit, dan maken we echt wel een kans", vervolgt hij. Het duel tussen Willem II en Ajax begint zondag om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen