Rodgers ontevreden over werklust Balotelli: "Moet beter"

21 februari 2015, 15:20

Het huwelijk tussen Liverpool en Mario Balotelli blijft moeizaam verlopen. Afgelopen donderdag was de Italiaan met een late treffer de matchwinner in het treffen met Besiktas (1-0), maar Brendan Rodgers is nog lang niet tevreden over de zomeraanwinst. Volgens de coach zal Balotelli zijn werklust flink moeten verbeteren.

"We moeten er zeker van zijn dat iedereen elke wedstrijd veel inzet levert", zegt Rodgers tegen Sky Sports. Hij zag Balotelli tegen de Turkse ploeg in de 85ste minuut een strafschop benutten. "Daarna hield hij op met werken. Hij zal zich op dat spelonderdeel moeten verbeteren, wil hij in de spits van waarde kunnen zijn."

Rodgers is desondanks blij met de treffer van zijn zomeraanwinst. "Hij heeft een doelpunt geleverd en dat is waar hij zijn salaris voor krijgt. Hij moet effectiviteit in zijn spel blijven houden en laten zien dat hij wat brengt als we hem inbrengen of in de basis laten starten. In andere landen draait het misschien alleen om scoren, maar in ons team wordt meer gevraagd van een spits."

Morgen (zondag) neemt Liverpool het op tegen Southampton, dat drie plaatsen hoger genoteerd staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen