Rutten houdt zich op de vlakte: "Na zondag duidelijkheid"

23 februari 2015, 08:37

Blijft hij nog een jaar trainer van Feyenoord, of trekt Fred Rutten komende zomer de deur van de Kuip achter zich dicht? Op het antwoord op die vraag hoeft niet lang meer gewacht te worden, want op zeer korte termijn wordt duidelijk of de trainer zijn aflopende contract gaat verlengen. Dat laat hij weten bij FOX Sports.

De Rotterdamse clubleiding liet eerder al weten dat het na de tweestrijd met AS Roma in de Europa League duidelijkheid wilde hebben van Rutten. De return tegen de Romeinen is komende donderdag en Rutten geeft toe dat er kort daarna inderdaad witte rook komt. "De kans is groot dat er na donderdag, of in ieder geval na zondag, duidelijkheid komt omtrent mijn positie", aldus Rutten, bezig aan zijn eerste seizoen in de Kuip.

De vraag van een verslaggever of er champagne ingekocht moet worden voor de persconferentie waarin duidelijkheid gegeven wordt, weet Rutten te omzeilen. "Ik lust graag een alcoholisch drankje, soms drink ik met vrienden ook wel eens een glas champagne", aldus de oud-coach van onder meer PSV en FC Twente.

Rutten trad afgelopen zomer in dienst als opvolger van Ronald Koeman. Hoewel Feyenoord onder zijn leiding Europees prima presteert, zijn de prestaties in Nederland zeer matig te noemen. In de competitie staat de club derde, een straatlengte achter PSV. Bovendien werd in de KNVB Beker verloren van Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen