Maduro moe van Griekse problemen: "Dit zijn gekken"

26 februari 2015, 09:29

Voor de derde maal in het seizoen is het voetbal in de twee hoogste competities van Griekenland stilgelegd, vanwege de aanhoudende supportersrellen in het Zuid-Europese land. Hedwiges Maduro, die onder contract staat bij PAOK Saloniki, vindt het geen verrassing. "Dit zijn gekken, geen fans. Het is een maatschappelijk probleem hier."

Afgelopen weekend werd de stadsderby tussen Olympiakos en Panathinaikos flink ontsierd door hevige rellen. Er werd met vuurwerk gegooid, fans bestormden het veld en raakten slaags met de politie. Het is de zoveelste keer dat het gebeurt en Maduro wordt er stilaan wel moe van. Hij denkt zelfs na over een vertrek. "Nu kun je de competitie eigenlijk niet meer serieus nemen. Er gebeurt hier altijd wel wat. Ik wil gewoon voetballen", aldus de Nederlander tegen de NOS. Hij revalideert momenteel van een armblessure.

Maduro stelt dat zelfs de voorzitters van Olympiakos en Panathinaikos met elkaar wilden vechten. "Stel je voor dat Marc Overmars van Ajax wil vechten met Marcel Brands van PSV. Dat kan toch niet? Als bestuurders al niet met elkaar overweg kunnen slaat dat over op de supporters", stelt de oud-Ajacied.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen