Zschusschen wil 'gebruik maken van dip' eigenlijke werkgever

26 februari 2015, 11:23

Er staat een bijzonder weekend voor de deur voor Felitciano Zschusschen. De aanvaller van NAC Breda wordt dit seizoen gehuurd van FC Twente en speelt komende zaterdag de uitwedstrijd tegen zijn eigenlijke werkgever. Hij staat tot medio 2016 onder contract in Enschede. Het treffen met Twente zegt hem ondanks de sentimenten niet veel. "Ik wil altijd laten zien wat ik kan, tegen welke tegenstander dan ook."

"Ik zit nu bij NAC en wil die club helpen om punten te pakken", maakt Zschusschen duidelijk op het digitale thuis van de Brabantse club. Hij gaat vol voor de winst met NAC, dat vorige week een broodnodige zege op SC Cambuur (2-1) wist te boeken. "We vechten keihard voor elk punt en die gaan we ook hard nodig hebben. We zijn nu op de goede weg, dit moeten we vasthouden", stelt de aanvaller.

Zschusschen kent Twente uiteraard als geen ander en weet dat de Tukkers in een mindere fase zitten. Ze verloren al vier duels op rij en staan daardoor zevende. "Ik denk dat wij daar kunnen verrassen. Twente zit op het moment ook in een dip. We hebben de kwaliteiten om daar gebruik van te maken. Dat het speelveld in de Grolsch Veste op het moment niet top is, is misschien ook wel gunstig. Twente wil graag voetballen en de bal rond laten gaan. Dat is nu lastiger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen