Bruma vreest inzinking PSV niet: "Wij zijn onverstoorbaar"

5 maart 2015, 15:49

PSV verloor afgelopen weekend in eigen huis van Ajax, maar toch lijkt de titel niet meer in gevaar te komen voor de Eindhovenaren. De koploper heeft, met nog negen duels te gaan, een voorsprong van elf punten op Ajax. Deze week klonken er echter toch wat geluiden dat het nog mis zou kunnen gaan bij PSV, maar verdediger Jeffrey Bruma trekt zich daar met zijn team niets van aan.

De verdediger werkt met PSV toe naar de langgekoesterde droom: kampioen worden. "Van buitenaf proberen mensen ons van de koers te halen, maar wij zijn onverstoorbaar. Tegen Go Ahead Eagles moet gewonnen worden en dat gaat gebeuren ook", zegt hij gedecideerd tegen Omroep Brabant. Go Ahead speelt thuis en knokt tegen degradatie. De ploeg zal zich dus kranig verweren tegen PSV. "In de entourage in Deventer gaat het een echte wedstrijd worden. Beide ploegen moéten voor de punten gaan. Iedere tegenstander zal tegen ons, de nummer één, voor 200 procent gaan. Daar zijn we op voorbereid."

Ondanks dat Bruma zeker is van zijn zaak, wil hij nog niet over een eventuele titel praten. "Totdat het theoretisch niet meer mis kan gaan moeten we iedere wedstrijd zien te winnen. We kunnen de laatste reeks niet té ontspannen ingaan en achterover leunen. Ook tegen Go Ahead Eagles wordt het weer een finale."

PSV kan in Deventer mogelijk geen beroep doen op Santiago Arias, Adam Maher, Luciano Narsingh en Karim Rekik. Het viertal trainde deze week apart van de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen