Deschamps treurt: "Natuurlijk is dit niet leuk"

27 maart 2015, 09:11

Voor het eerst sinds het WK, waar latere wereldkampioen Duitsland in de kwartfinale te sterk was, leed de nationale ploeg van Frankrijk donderdag een nederlaag. In het Stade de France gingen de Haantjes, ondanks een 1-0 voorsprong, met 1-3 ten onder tegen Brazilië.

Tegen de Brazilianen opende Raphaël Varane de score namens Frankrijk, maar al voor rust maakte Oscar gelijk. Door goals van Neymar en Luiz Gustavo trokken de bezoekers het duel na de pauze naar zich toe.

"Het was een topwedstrijd tegen een team met veel kwaliteit", zegt de Franse bondscoach Didier Deschamps over de oefenwedstrijd. "We hebben gevochten en na de 1-2 kregen we diverse kansen op de gelijkmaker. Die maakten we niet en het derde tegendoelpunt deed ons daarna veel pijn. Natuurlijk is het niet leuk om te verliezen, het was alweer een tijdje geleden dat we verloren hadden. Over de drie tegendoelpunten kan ik niet tevreden zijn, dat is duidelijk. Maar om beter te worden, moeten we dit soort wedstrijden spelen", weet hij.

Als gastland is Frankrijk automatisch geplaatst voor het komende Europees kampioenschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen