Nieuws uit Utrecht: "Haller heeft voor vier jaar getekend"

30 maart 2015, 16:35   Bijgewerkt: 30 maart 2015, 16:52

Goed nieuws voor de fans van FC Utrecht, die hoopten dat huurling Sébastien Haller op permanente basis ingelijfd kon worden. De boomlange spits heeft een vierjarig contract getekend bij de Domstedelingen. Dat heeft clubeigenaar Frans van Seumeren maandag bij RTV Utrecht aangekondigd.

"Hij heeft voor vier jaar getekend, maar we moeten nog wel de optie lichten", sprak Van Seumeren over de Fransman, die in de winterstop op huurbasis overkwam van de Franse Ligue 2-club AJ Auxerre. De clubeigenaar houdt dus nog wel een kleine slag om de arm. Haller doet het dusver uitstekend in de Galgenwaard. Hij scoorde onder meer vier keer in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht en zijn teller staat in totaal op zeven treffers. 

Utrecht heeft een optie tot koop op Haller, maar onlangs werd al duidelijk dat de huidige nummer twaalf van de Eredivisie diep in de buidel zou moeten tasten om hem definitief vast te liggen. De supporters van Utrecht zien een langer verblijf van de spits absoluut zien. Dat lieten ze zien met een actie, waarbij shirts met de tekst 'Je suis Haller. Je suis Utrecht' verkocht werden.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen