Stegeman: "We hebben maar één doel: erin blijven"

3 april 2015, 14:54

De opleving van NAC Breda, dat ineens volop punten pakt, is slecht nieuws voor Heracles Almelo. De ploeg voelt de hete adem van de Brabanders in de nek en staat alleen nog op basis van het doelsaldo boven de rode streep. Er is derhalve dringend behoefte aan punten, het liefst zo snel mogelijk.

Een mogelijkheid om punten te pakken dient zich zaterdag aan, als Heracles op bezoek gaat bij hekkensluiter FC Dordrecht. Een cruciaal duel, weet ook coach John Stegeman. Hij gelooft in een goede afloop, laat hij weten op de website van zijn club. "We hebben de afgelopen week goed getraind. Elke wedstrijd is belangrijk. We hebben maar één doelstelling: in de Eredivisie blijven zonder nacompetitie. Daar gaat het om."

Hoewel Heracles de laatste weken niet best presteert, ziet Stegeman ook positieve punten. "Tegen ADO Den Haag en ook tegen sc Heerenveen hebben we behoorlijke periodes goed gevoetbald. Daar moeten we ons aan vasthouden. Ik ga vol goede moed naar de wedstrijd toe, heb er ook zin in na het interlandweekend. Er gaan maar liefst vierhonderd supporters mee, dat geeft ons een goed gevoel. FC Dordrecht wil altijd voetballen, het is geen ploeg die zich ingraaft. Zij vechten voor de laatste kans en zullen er dus vol op vliegen."

Bart Schenkeveld en Mike te Wierik ontbreken nog in de Almelose wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen