Juventus thuis zonder te imponeren langs Empoli

4 april 2015, 23:10

Zonder groots te spelen heeft Juventus drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Empoli. Door goals van Carlos Tevez en Roberto Pereyra werd de Toscaanse promovendus zaterdag in het Juventus Stadium met 2-0 verslagen.

Tevez opende op slag van rust de score in Turijn. De Argentijnse spits joeg de bal uit een indirecte vrije trap, na een tikje van een teamgenoot, snoeihard in het dak van het doel. De oorzaak van de standaardsituatie was het feit dat Empoli-keeper Sepe een terugspeelbal van Daniele Rugani in de handen had gepakt.

In de tweede helft liet Juventus Empoli het spel maken. De bezoekers, die eerder dit seizoen al een punt pakten bij onder meer AS Roma, Napoli, AC Milan en Fiorentina, kregen ook enkele mogelijkheden voor de gelijkmaker, maar Juventus-keeper Gianluigi Buffon hield zijn doel schoon. Diep in blessuretijd bepaalde Pereyra de eindscore zelfs nog op 2-0, waardoor de Serie A-kampioen nu veertien punten voorsprong heeft op nummer twee AS Roma. De Romeinen wonnen eerder op de dag de topper tegen Napoli met 1-0.

Juventus wacht komende dinsdag een uitwedstrijd tegen Fiorentina, de return in de halve finale van de Coppa Italia. I Bianconeri moeten in Florence een 1-2 thuisnederlaag zien goed te maken. Fiorentina klom eerder op de avond naar de vierde plaats in de competitie, door Sampdoria met 2-0 te verslaan. Alessandro Diamanti en Mohamed Salah maakten de doelpunten voor La Viola.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen