Atlético is al na tien minuten klaar met Sociedad

7 april 2015, 21:48

Welgeteld tien minuten duurde de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Real Sociedad dinsdag. Na deze zeshonderd seconden was het duel al beslist, in het voordeel van de thuisploeg.

Met Sociedad trof Atlético een ploeg in vorm. Drie van de laatste vier duels wist de ploeg te winnen en ook het 1-1 gelijkspel tegen Malaga, afgelopen weekend, was verdienstelijk te noemen. Atlético zal dus op zijn hoede zijn geweest voor de Basken, maar beleefde een eenvoudige avond. Al na twee minuten hielp Mikel Gonzalez de thuisploeg een handje door een corner op onfortuinlijke wijze hoog in zijn eigen doel te schieten.

Een minuut of acht later was de score verdubbeld en de partij beslist. De Franse international Antoine Griezmann was er als de kippen bij om een rebound binnen te tikken en zette Atlético zo op een comfortabele voorsprong. Bijna werd het voor rust ook al 3-0, maar een schot van Koke spatte uiteen op de deklat.

In de redelijk amusante tweede helft probeerden beide teams nog voor een goal te gaan, maar spannend werd de wedstrijd niet meer. Bij Reak Sociedad kwam voormalig sc Heerenveen-topscorer Alfred Finnbogason een kwartier voor tijd als invaller in de ploeg. Ook de IJslander kon niets meer aan de stand veranderen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen