Everse blij met Dordtse wederopstanding: "Ik vind het knap"

12 april 2015, 09:59

Zelden was het contrast tussen een eerste en een tweede helft zo groot als in de wedstrijd tussen NAC Breda en FC Dordrecht. In de eerste helft waren de Bredanaars heer en meester, waardoor er een logische 2-0 ruststand op het bord stond. In het tweede bedrijf namen de Dordtenaren het heft in handen, wat tot een 2-2 eindstand leidde.

Dordrecht-coach Jan Everse vond het de eerste helft maar niets. "Ik vond dat we liepen te voetballen als sociaal werkers", zei hij na afloop van de wedstrijd tegen de NOS. "We gaven de eerste en de tweede goal weg. We zouden agressiever starten, maar we startten weer niet goed. We hebben moeite met het nakomen van de afspraken die gemaakt zijn. De wedstrijd had na de 2-0 eigenlijk al beslist moeten zijn."

Het tegendeel was waar, aangezien Dordrecht zich knap terug wist te knokken. "Ik vind het knap dat we gelijk druk zijn gaan zetten en een doelpunt maken. Daardoor kregen we vertrouwen en werd NAC onrustig. Ik vind dat we de tweede helft grotendeels hebben gedomineerd. We doen alleen nog te weinig met de mogelijkheden die we kregen", aldus Everse.

Het is niet zo dat Dordt nu weer een sprankje hoop krijgt op lijfsbehoud. "We zitten in een situatie waarin we al gedegradeerd zijn. We zijn wel een punt ingelopen", grapt Everse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen