Van Hanegem over Kuyt: "We moeten niet overdrijven"

Ger
13 april 2015, 08:20

Willem van Hanegem stelt dat het een goede zaak is dat Dirk Kuyt volgend seizoen in De Kuip speelt. De oud-speler en -trainer van de Rotterdammers hoopt dat zijn favoriete club met de Katwijker meer naar voren gaat voetballen. Volgens de Kromme is het spel nu te vaak gericht op het voorkomen van tegendoelpunten.

"Ik vind het leuk dat hij komt, maar we moeten het ook niet overdrijven. Ik ben afgelopen week door meerdere mensen gebeld die me vroegen of ik blij was. Nee, daar ben ik een beetje te oud voor, hou op met die poppenkast", schrijft Van Hanegem in zijn column in het AD. "De echte Feyenoord-fans vinden ook dat Kuyt drie jaar geleden al had moeten terugkomen. Daar zit wel wat in. Maar toen koos hij voor het geld in Turkije."

Desondanks gaat Kuyt van waarde zijn voor Feyenoord, verwacht Van Hanegem. "Want we hebben het hier over de Eredivisie. Hij heeft zich ook staande gehouden in Turkije. En die competitie is pittiger dan de Nederlandse. Nog niet zo heel lang geleden lachten we om landen als Turkije en Schotland, die hadden Mickey Mouse-competities, vonden we. Kijk eens hoe we hier nu zelf lopen te voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen