Allegri ziet 'klein voordeel' na overwinning op Monaco

15 april 2015, 08:39

Juventus-coach Massimiliano Allegri vindt de 1-0 overwinning van zijn elftal in de eerste ontmoeting met AS Monaco in de kwartfinale van de Champions League, dinsdag in Turijn, verdiend. De return is volgende week woensdag in Monaco.

"Dit is een goed resultaat, aangezien we voor eigen publiek geen tegengoal hebben gekregen. Dat is een klein voordeel", zegt Allegri tegen Sky Sport Italia. "In Monaco zal het anders zijn, ze hebben in deze wedstrijd laten zien hoe georganiseerd ze defensief zijn, met tempo en techniek in hun aanval. Bovendien hebben ze ons in de eerste vijftien minuten problemen bezorgd."

"Al met al is de overwinning denk ik verdiend", vervolgt Allegri. "Het is een kwartfinale, dus iedereen die had gedacht dat we met 3-0 zouden winnen, had zichzelf voor de gek gehouden. Monaco heeft de beste verdediging van de Champions League en de Franse competitie. Ik ben altijd optimistisch, maar we weten dat we moeten scoren in Monaco om verder te bekeren. Dit is een lastig te bespelen ploeg, de stijl van onze vorige tegenstander Borussia Dortmund lag ons beter. Monaco kent haar beperkingen en probeert daarom de tegenstander te ontregelen. Het betekent dat ze iets langer wachten en vijf of zes keer extra passen voor ze op zoek gaan naar een doorbraak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen