Grolsch blijft Twente steunen, bodemprocedure van de baan

Ger
16 april 2015, 11:41

In een periode waarin alles tegen lijkt te zitten, heeft FC Twente eindelijk weer eens goed nieuws gekregen. De Enschedese club heeft met Grolsch een akkoord bereikt over een voortzetting van de samenwerking. De bierbrouwer is de naamgever van het stadion van FC Twente.

Beide partijen hebben eerder deze week hun juridische geschil bijgelegd. De lopende bodemprocedure over de onenigheid over commerciële afspraken is van de baan. "Ik weet niet beter dan dat FC Twente en Grolsch twee merken zijn die onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar en met de regio Twente", zegt algemeen directeur Gerald van den Belt op de clubwebsite. "Het is mooi dat we samen weer vooruit kunnen kijken en in ons beider jubileumjaar de verdere samenwerking hebben bekrachtigd."

"We zijn tevreden over de afspraken die zijn gemaakt. We geloven onverminderd in het partnerschap dat we al die jaren samen hebben opgebouwd", aldus directeur verkoop Edwin Blom van Grolsch. "We hebben de intentie om de club te blijven steunen, ook in periodes waar het wat minder gaat. In voor- en tegenspoed, dat mag FC Twente van ons verwachten en daar houden we ons ook aan. Dit jaar bestaat FC Twente vijftig en Grolsch vierhonderd jaar. Voor beide een prachtige mijlpaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen