Scorende Lens blijft positief: "1-1 is niet slecht"

17 april 2015, 09:46

Hij is in Nederland wat in de vergetelheid geraakt, maar Jeremain Lens deed donderdag van zich spreken in de Europa League. De aanvaller van Dinamo Kiev opende de score in de wedstrijd tegen Fiorentina. Dat leek genoeg te zijn voor de overwinning, maar in de laatste minuten kwamen de Italianen langszij (1-1).

"Soms heb je moeilijke wedstrijden en dit was er zo één", blikt Lens, 29-voudig Oranje-international, op de website van de UEFA terug op de heenwedstrijd in de kwartfinale. "Fiorentina is een heel sterke tegenstander en bewees veel kwaliteit in huis te hebben. We kregen een aantal countermogelijkheden en als we die beter uitgespeeld hadden, hadden we nog een keer kunnen scoren. In de slotfase wilden we vooral de 1-0 verdedigen, maar helaas scoorden ze nog."

Lens wist dat Fiorentina een sterke ploeg was. "We hebben ze goed geanalyseerd en zagen dat in de wedstrijd terug. Ik begrijp dat onze supporters meer van ons verwacht hadden, maar dat is niet eenvoudig. Iedereen heeft keihard gewerkt en op zich is 1-1 niet slecht. Natuurlijk mogen de fans teleurgesteld zijn, maar er is nog één wedstrijd te spelen. Ik ben ervan overtuigd dat we nog voldoende kans hebben om door te gaan."

Khouma Babacar maakte donderdag in Kiev in de slotminuut de gelijkmaker voor Fiorentina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen